Hollywood Multiplex şi CinemaPRO dau startul distracţiilor de vară

Vara soseşte mai devreme pentru spectatorii Hollywood Multiplex şi CinemaPRO. Cei care vor merge până pe 14 mai la film se vor putea bucura de vacanţe cu plaje interminabile, peisaje splendide şi oraşe străvechi. Sau de invitaţii la concertul Kylie Minogue ori de biletele la circ.

Hollywood Multiplex Bucureşti Mall le-a pregătit cinefililor pasionaţi de sporturi acvatice şi vacanţe la malul mării patru zile pe plajele din Sardinia. Cei doi norocoşi vor avea posibilitatea de a se bronza pe plaja cu nisip roz de la Porto Ferro şi de a vizita ruinele oraşului fenician Tharros, Templul Zeiţei Norocului din Porto Torrres, precum şi vestigiile civilizaţiei nuragice de la Nuraghic. Pentru ca distracţia să acopere mai multe zone, iubitorii de film se mai pot alege şi cu alte surprize: invitaţii de două persoane la show-ul Kylie Minogue de pe 17 mai şi bilete duble la cinema.

Doi dintre cei mai fideli spectatori CinemaPRO vor petrece, în această vară, 7 zile de răsfăţ şi aventură în Creta. Insula îi va bucura atât pe iubitorii de sporturi nautice, de alpinism sau căţărat, cât şi pe cei interesaţi de civilizaţiile străvechi.

Câştigătorii vor avea ocazia să viziteze peştera în care s-a născut Zeus sau Palatul Knossos, celebru pentru legendarul labirint al Minotaurului şi tronul regelui Minos.

Toţi vizitatorii cinematografului vor putea câştiga, până pe 14 mai, bilete la Circul Globus şi invitaţii la film. Cinefilii orădeni vor fi răsplătiţi de Hollywood Multiplex Lotus cu un sejur de două persoane în Atena. Norocoşii vor putea admira Partenonul de pe Acropole, Templul lui Zeus, Stadionul Olimpic şi Poarta lui Hadrian şi vor avea ocazia de a-şi face cumpărăturile în cartierul Plaka, supranumit de turişti “Montmartre al Atenei”.

Mai mult, toţi cei care vor trece pragul cinematografului, până pe 14 mai, se vor putea număra printre câştigătorii de invitaţii duble la concertul lui Kylie. (Gandul).

Lasa un raspuns