Herastrăul se transformă în Grădina de vară

În perioada 22-25 mai, cea mai cunoscută expoziţie dedicată amenajării grădinii din Capitală îşi deschide porţile pentru iubitorii de flori.

Aceasta va fi amejată în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle, şi poate fi vizitată zilnic între orele 11:00 – 20:00. Intrarea este liberă.

Este al şapte-lea an în care, expoziţia “Grădina de vară” aduce celor interesaţi tot ce au nevoie în metarie de produse şi soluţii destinate amenajării şi intreţinerii grădinii: flori, seminţe de flori şi material săditor, îngrăşăminte, gazon, ghivece, accesorii pentru gradinărit, jardiniere, mobilier pentru grădina, corpuri de iluminat, dar şi servicii de decorare a grădinii.

Această iniţiativă este determinată de faptul că moda în domeniul grădinilor este la fel de schimbătoare ca şi cea vestimentară, iar creativitatea şi pasiunea sunt cheile succesului în amenajarea casei, curţii şi grădinii.Ca în fiecare an, această expoziţie aduce diverse influenţe, noi apariţii, obiecte utile sau „deco” pe care cunoscătorii şi le doresc în grădina lor. (evz.ro)

Lasa un raspuns