Harry Potter va produce in continuare bani

Studiourile unde a fost filmat “Harry Potter”, Leavesden Studios, vor deveni in viitor parc de distractii, iar mai multe astfel de parcuri tematice vor fi construite in mai multe tari. Primul ar putea fi deschis in luna aprilie a anului viitor, inainte de Jocurile Olimpice din Londra. In cinematografe ruleaza ultima parte a seriei, la zece ani distanta de la lansarea primului film.

Presa americana scrie ca marca Potter a adus companiei Warner aproape 20 de miliarde de dolari, fiind cea mai profitabila franciza din istoria cinematografiei.

“Credem ca Potter este un bun nemuritor, nu un lucru care se incheie dupa terminarea ultimului film”, a afirmat presedintele Warner Bros., Barry Meyer.

Reprezentantii studiourilor au afirmat ca probabil nu va exista o continuare a aventurilor lui Harry Potter, deoarece autoarea J.K. Rowling probabil nu va mai scrie o alta carte cu acest personaj, dar Warner va realiza un film dupa o carte publicata de Rowling in 2001: “Fantastic Beasts and Where to Find Them and Quidditch Through the Ages”.

 

 

Lasa un raspuns