Grand Theft Auto: Chinatown Wars, pentru cunoscatori

Grand Theft Auto Chinatown Wars continuă seria de jocuri GTA şi este produs în exclusivitate pentru platforma Nintendo DS de către studioul Rockstar Leeds.

image_123714065521867000_4Personajul principal din GTA Chinatown Wars este Huang Lee, membru al Chinese Triad, o organizaţie criminală din Hong Kong. Tânărul Huang ajunge în Liberty City dupa ce tatăl său a fost ucis în Hong Kong.

Oraşul este creeat complet 3D iar camera din joc poate fi rotită 360 de grade, permiţând astfel jucătorilor să vadă fiecare parte a maşinilor sau a clădirilor. Şi în Grand Theft Auto: Chinatown Wars jucătorii vor avea misiuni de noapte şi de zi, iar producătorii au declarat că au introdus şi în acest joc efectele de vreme, ploaie, ceaţă care împreună cu ciclul zi/noapte, pot schimba dramatic cursul unei misiuni.image_123714066890432700_6

Jucătorii vor avea la dispoziţie peste 100 de vehicule pe care le vor putea folosi în jocul Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Aceştia vor putea conduce maşini, autobuze, motociclete, camioane, bărci cu motor şi multe altele. Jucătorii se vor putea folosi chiar de maşini de salvare, taxi-uri, maşini de pompieri sau de poliţie pentru a-şi continua misiunile.

Lasa un raspuns