Grand Cinema Digiplex, cel mai modern cinematograf din Romania

Grand Cinema Digiplex, cel mai modern cinematograf din ţară, îşi va deschide porţile pentru public peste o săptămână.

Investiţia totală în acest nou cinematograf se ridică la 19 milioane de euro, iar suprafaţa sa este de 14.000 de metri pătraţi, oferind peste 2.600 de locuri de vizionare. Cinematograful amplasat in complexul comerial Baneasa Shopping City, din nordul Capitalei, si oferă servicii premium, dar şi servicii accesibile tuturor categoriilor de public.

Grand Cinema Digiplex este dotat cu 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe extinse de proiecţie 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate.„Acest cinematograf este extraordinar pentru comunitate, credem că proiectul va deschide calea pentru viitorul industriei cinematografiei“, a spus Ali Ergun Ergen, CEO Băneasa Developments.

Până la 23 septembrie, data oficială a lansării cinematografului, tot IMAX, aflat în cartierul Cotroceni, rămâne cinematograful cu cele mai scumpe tehnologii din România. Potrivit reprezentanţilor Cinema City, avantajele oferite de proiecţia IMAX sunt calitatea superioară a vizionării 3D şi păstrarea unui unghi de vizionare optim, indiferent de poziţionarea în sală. (ADEVARUL)

Lasa un raspuns