Gorillaz va concerta în România pe 6 noiembrie

Britanicii care se află în spatele trupei virtuale Gorillaz vor veni pentru prima dată în România, pe 6 noiembrie, pentru a susţine, la Sala Polivalentă din Bucureşti, alături de o altă trupă din Regatul Unit, Underworld, un concert pentru amatorii muzicii electronice, anunţă organizatorii.

Gorillaz este un proiect din 1998 lansat de Damon Albarn, fost component al trupei Blur, proiect care transformă total genul brit-pop printr-un mix de muzică electronică, hip-hop şi dub.

Primul album “Gorillaz”, apărut în 2001, s-a bucurat de un succes însemnat, înregistrând vânzări de peste un milion de exemplare. De atunci, Albarn a mai lansat, sub acelaşi nume, un alt album şi, în prezent, lucrează la cel de-al treilea. Ultima sa producţie, “Demon Days”(2005), şi “anexele” de tip B-side ale acestuia s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare, cifră record pentru o trupă virtuală.

Evenimentul este organizat de The Mission şi va începe la ora 22.00. Biletele costă 50 de lei sau 75 de lei, dacă sunt achiziţionate în seara evenimentului. (ADEVARUL)

gorrilaz

One thought on “Gorillaz va concerta în România pe 6 noiembrie

Lasa un raspuns