Garbage concerteaza la B’ESTFEST Summer Camp

Garbage, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, Obituary, Meshuggah și Mala Vita sunt noile nume confirmate pentru festivalul din această vară. 

Festivalul va avea loc în perioada 6-8 iulie, în locația inaugurată vara trecută, B’Eestfest Park, pe malul lacului Pasărea din Tunari. Fanii B’Estfest Summer Camp își vor putea achiziționa în perioada 1 februarie – 15 martie abonamente cu 20% reducere din pretul întreg, online pe www.myticket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, la pret promotional, respectiv 215 RON pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces în camping la prețul abonamentului se adaugă și un voucher de 10 lei.
Garbage – una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume, Caro Emerald – artista preferata a clasamentelor muzicale din 2011, Selah Sue – revelatia soul/reggae a anului trecut, The Qemists – una dintre cele mai spectaculoase trupe de drum and bass, și Mala Vita – nume reprezentativ al curentului punk balcanic, se alătură astfel lui Milow și Andy C în programul noii editii B’Estfest Summer Camp.

Iubitorii de metal extrem au și ei două motive în plus de bucurie, Meshuggah și Obituary fiind cele mai recente confirmări pentru scena rock, după Kreator.(Evz.ro)

Lasa un raspuns