Game of Thrones revine

game of thrones
game of thrones

Cel mai vizionat serial de televiziune revine cu un nou sezon. Toata lumea așteapta aventura și drama unei lupte despre putere, iar puterea începe să se reîmpartă încă din primul episod al noii serii. În episodul 1 sunt o parcurse tot felul de situații, iar personajele  ne dau indicii despre ce va urma. Important lucru, nu moare nimeni important pentru serial. Pentru a umple spațiile lăsate în urmă de Jack Gleeson, Kate Dickey și Charles Dance, Urzeala tronurilor  introduce o grămadă de personaje noi în sezonul cinci.

Cateva lucruri despre cum a început serialul

Incitanta poveste are loc într-un tărâm fantastic locuit de femei şi bărbaţi ambiţioşi, mai mult sau mai puţini onorabili, exact ca în realitate.

În cele Şapte Regate din Westeros, cel ce controlează Tronul de Fier are puteri nebănuite şi serialul se concentrează pe măreţia şi decăderea câtorva familii ce vor putere cu orice preţ.

Astfel, nobilii din familia Stark sunt conduşi de patriarhul Eddard, zis şi Ned, care e numit drept Mâna Dreaptă e Regelui după ce predecesorul său a murit în circumstanţe dubioase.

Familia Lannister e o familie de conspiraţionişti cu multe secrete şi-ale căror ambiţii vor duce la distrugerea păcii în regat. În fine, mai e şi prinţesa-dragon Daenerys, moştenitoarea fostei dinastii, care aşteaptă lângă Marea Strâmtă împreună cu diabolicul ei frate Viserys, care visează să recâştige regatele care, odinioară, aparţineau familiei sale. E o poveste a duplicităţilor şi trădărilor, a nobililor şi a onoarei, a cuceririlor şi a triumfului.

 

 

Lasa un raspuns