Gabriella Cilmi va concerta pe 3 iulie, la Bucureşti

Cântăreaţa de origine australiană Gabriella Cilmi, în vârstă de doar 17 ani, va concerta la Bucureşti, pe 3 iulie, în cadrul B’ESTFEST, potrivit organizatorilor.

Gabriella Cilmi va completa programul de pe 3 iulie, alături de formaţiile Orbital, Franz Ferdinand, Klaxons, Alternosfera şi AB4.

La 13 ani, Gabriella deja avea semnat primul său contract cu o casă de discuri. Patru ani mai târziu, imediat după lansarea oficială a albumului de debut ”Lessons To Be Learned”, single-ul ”Sweet About Me” a devenit cunoscut în întreaga lume şi a urcat în doar câteva zile aproape 50 de poziţii în UK Singles Chart.

Pe 9 iulie 2008, a fost lansat “Save The Lies”, cel de-al doilea single de pe albumul ”Lessons To Be Learned”.

Gabriella Climi este cel mai recent nume confirmat în programul festivalului, alături de nume precum Moby The Killers, Santana, Manowar, Motorhead şi Franz Ferdinand.

B’estfest 2009, ajuns la a treia ediţie, va avea loc în complexul Romexpo din Capitală, în intervalul 1-5 iulie. Preţul biletelor este între 110 şi 150 de lei pe zi, în funcţie de data la care sunt cumpărate.Sursa: NewsIngabriella-climi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *