Free Hugs pe 20 mai, in peste o suta de orase din Romania

Daca v-a placut initiativa lui Juan Mann, cel care oferea imbratisari gratuite strainilor in cadrul campaniei, “Free Hugs”, aveti ocazia sa participati la varianta locala a evenimentului pe 20 mai.

Cea de-a treia editie a evenimentului “Imbratisari Gratuite” (Free Hugs) organizat de LumeBuna.ro va avea loc in 111 orase din Romania.

Cei care doresc sa participe sunt invitati sa se inscrie pe site la FreeHugs.Lumebuna.ro si sa isi confectioneze o pancarta pe care sa scrie “Free Hugs”.

Ei pot astfel sa se alature sutelor de voluntari care s-au inscris deja si care vor oferi, in marile orase ale tarii, imbratisari gratuite intre orele 13.00-15.00. (ziare.com)

One thought on “Free Hugs pe 20 mai, in peste o suta de orase din Romania

  1. Saluut! Multumim ca ai sustinut campania Imbratisari Gratuite la tine pe blog! Iti propunem, daca vrei, sa fii alaturi de Lume Buna si in continuare (lumebuna.ro/vrei-sa-ne-sustii). Iti vom oferi, ca si in cazul proiectului Imbratisari, un semn de recunostinta prin a te pune si noi in blogroll (lumebuna.ro/links).
    Daca iti place proiectul si vrei sa faci mai mult decat un banner, poti scrie pe lumebuna.ro sau sa te implici ca voluntar in proiect (contact mihail.musat@lumebuna.ro).

    O zi minunata!:)

    Rodica (voluntar Lume Buna)

Lasa un raspuns