Fostii membri ai trupei Chippendales vin la Bucuresti

Fostii membri ai trupei de striptease masculin Chippendales vor sustine un spectacol dedicat femeilor, Tony Valentine’s Girl Night Out, pe 3 martie, la Sala Palatului din Capitala, scrie Mediafax.

Infiintata in 1978, Chippendales a fost prima trupa de barbati care a abordat stilul de dans cabaret. Primele reprezentatii au avut loc intr-un club de noapte din Los Angeles. Striptease-ul masculin marca Chippendales devine un adevarat fenomen in anii ’80, printre femeile de toate vastele si categoriile profesionale. La mijlocul respectivei decade, trupa facuse deja turul Statelor Unite ale Americii.

Istoria Chippendales este strans legata de numele lui Steve Banerjee, fondatorul trupei. Initial un simplu angajat intr-o benzinarie, Banerjee ajunge sa conduca un club de noapte exclusivist. Mai multe formule au functionat sub numele Chippendales: East Coast Chipendale, condusa de Tony Valentine, West Coast Chippendales, infiintata in Denver, cu un show european si unul permanent, in Las Vegas.

Biletele pentru spectacolul de la Bucuresti costa 85, 105, 125 si 195 de lei, in functie de amplasarea in sala. (Romania Libera)

One thought on “Fostii membri ai trupei Chippendales vin la Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *