Formula 3 încinge Capitala

Şoseaua din jurul Casei Poporului se va transforma din nou în circuit de curse.

Bucharest City Challenge“ ajunge în această vară la cea de-a doua ediţie. Casa Poporului va fi înconjurată de un circuit destinat competiţiilor FIA GT 1 & 2, British Formula 3 şi Dacia Logan Cup, între 22 şi 24 august. Traseul are o lungime de 3.115 km, iar organizatorii şi-au luat angajamentul să-l pregătească începând din 28 iulie.

„Vom încerca să montăm tribunele şi să turnăm asfaltul pe suprafaţa circuitului în două săptămâni“, a declarat Hartmut Beyer, CEO al Bucharest Ring, firma care se ocupă de organizarea evenimentului.

Tribunele vor avea o capacitate totală de 40.000 de locuri. VIP lounge, perimetrul în care se va intra doar pe bază de invitaţii, va avea 500 de locuri, care sunt plasate chiar în curtea Palatului Parlamentului. La cea de-a doua ediţie a „Bucharest City Challenge“ sunt aşteptaţi aproximativ 100.000 de spectatori. Competiţia pe patru roţi va avea şi o zonă de entertainment, situată în Parcul Izvor. Pe lângă concerte, aici se va organiza şi o expoziţie de maşini tunate, Sport&Tuning Car Exhibition, în cadrul căreia vor fi expuse trei automobile, unicat în România. Cea mai preţioasă dintre ele costă nu mai puţin de un milion de euro. (www.evz.ro)

Lasa un raspuns