Fondatorul trupei Deep Purple va cânta la Bucureşti, pe 5 noiembrie

Muzicianul Jon Lord, unul dintre fondatorii legendarei trupe rock Deep Purple, va cânta în premieră în România, pe 5 noiembrie, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă organizatorii evenimentului, Artmania.

Publicul va avea ocazia să asculte piese din repertoriul Deep Purple, printre care “Pictures of Home” şi “Child in Time”, dar şi melodii selectate de pe cele 15 albume solo ale lui Lord. Alături de acesta, pe scenă vor urca Steve Balsamo, care, în anii ’90, a interpretat rolul principal în musicalul “Jesus Christ Superstar”, pianista poloneză Katia Laska şi Orchestra Filarmonică din Ruse, dirijată de maestrul Naiden Teodorov.

Jon Lord are 68 de ani şi s-a retras din Deep Purple în 2002. Plecare din trupa pe care a fondat-o, în 1967, alături de bateristul Chris Brown, nu a însemnat şi apusul carierei lui Lord, lucru întărit de muzician pe pagina sa de internet prin mesajul, “Vă anunţ că nu m-am pensionat!”.

Biletele la concertul din Capitală costă între 70 şi 360 de lei şi vor fi puse în vânzare marţi, 15 septembrie. (NewsIn.ro/realitatea.net)

JonLordCover

Lasa un raspuns