Festivalul vinului fiert in Piata Constitutiei

Festivalul vinului fiert din Piata Constitutiei isi asteapta vizitatorii in perioada 17-27 decembrie. Cu acest prilej, bucurestenii vor degusta o larga varietate de vinuri si pot cumpara produse traditionale si decoratiuni de la targul de sarbatori organizat in aceasta piata.

De asemenea, in Piata Constitutiei, o asociatie non-profit va impodobi zece brazi, iar cei doritori vor putea achizitiona decoratiunile. Banii astfel obtinuti vor fi folositi in scopuri caritabile.
In corturi incalzite vor fi deschise doua ateliere, unul de olarit si unul de tesut, iar copiii se pot plimba cu masinute electrice, sau pot asista, impreuna cu parintii lor, la parada fanfarelor, sau la concerte cu trupe cunoscute si ansambluri folclorice din diferite zone ale tarii.

De asemenea, bucurestenii care trec in perioada 17– 27 decembrie prin Parcul Unirii, se pot bucura de patinoarul si targul de sarbatori, si pot urmari o serie de programe artistice, organizate pentru parinti si copii. De asemenea, in week-end-uri, pe bulevardul cu fantani, vizitatorii se vor plimba cu trasuri, iar copiii cu poneii.
Tot aici este si Atelierul lui Mos Craciun, unde artisti amatori costumati in zane, spiridusi si alte personaje de poveste vor introduce publicul in atmosfera magica din Casa lui Mos Craciun. (comunicat PMB)

Lasa un raspuns