Festivalul SoNoRo, intre 5 si 24 noiembrie


Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo se va desfăşura între 5 şi 24 noiembrie. Peste 30 de artişti internaţionali vor cânta la Bucureşti în timpul festivalului.

Festivalul va debuta în Bucureşti în data de 5 noiembrie 2011 cu un concert de deschidere ce va avea loc la Palatul Cotroceni.
Cei care doresc să asculte jazz pot merge la concertele susţinute de trioul vienez Schmid-Carstensen-Breinschmid, Luiza Zan şi cel al pianistului lituanian Petras Geniušas.

Aniversarea marelui compositor şi interpret Franz Liszt se va sărbători în seratele Lisztomania de la Bucureşti, unde, pe lângă concertele pentru pian şi violă, actriţa Maria Dinulescu va citi fragmente din scrierile compozitorului.

Concertele vor avea loc în diferite locaţii din Bucureşti, precum Palatul Cotroceni, Cercul Militar Naţional şi Banca Naţională a României.
Preţul biletelor variază de la un spectacol la altul. Studenţii şi pensionarii au parte de o reducere de 50%. Biletele şi abonamentele sunt disponibile prin reţeaua Eventim şi online www.eventim.ro. (ADEVARUL)

Lasa un raspuns