Festivalul Berii la AFI Cotroceni

Incepand de vineri, 1 octombrie, pana duminica, 3 octombrie, bucurestenii sunt asteptati la Festivalul Berii. O sarbatoare in stil nemtesc, Festivalul Berii va fi organizat in parcarea AFI Palace Cotroceni Mega Fun de pe Bdul. Vasile Milea.

Astfel, timp de trei zile, parcarea mall-ului de pe Bdul. Vasile Milea se va transforma intr-o imensa berarie unde iubitorii berii vor putea sa deguste din sortimentele puse la dispozitie de producatorii interni si internationale. Binecunoscutele Carlsberg, Holsten, Tuborg sau Skol, alaturi de “nemtoacele” Oettinger, Patrizier sau Monchshof vor insoti intr-un mod ideal preparate din cultura culinara germana, dar si din cea romaneasca.

Si pentru ca berea merge mana in mana cu muzica si buna dispozitie, in fiecare dintre cele trei seri, incepand cu ora 19:00, atmosfera va fi incinsa de spectacole de percutie, pantomima si stand-up comedy (vineri), precum si concerte sustinute de trupele Asha (sambata), AG Weinberger si fanfara Karpaten Show (duminica). (SURSA)

Lasa un raspuns