Festival de tatuaje in Bucuresti, intre 27 si 29 august

Prima Conventie Internationala dedicata artei tatuajelor, body piercing-ului si body painting-ului va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, in perioada 27-29 August 2010.

Peste 30 de artisti din tara si de peste hotare isi vor arata maiestria pe “pielea” publicului bucurestean. In plus, in cadrul evenimentului pasionatii de tatuaje vor avea ocazia sa admire si sa cumpere accesorii, haine si multe alte lucruri care tin de cultura din jurul tatuajelor.

De asemenea, atmosfera, care se va colora in timpul zilei cu ace si vopsea, se va incinge seara de artisti cunoscuti din Romania.

Patru trupe isi dau intalnire cu publicul in cele trei zile dedicate “Body Art”-ului. Seria concertelor va fi deschisa vineri de ACT – Tribute to Motorhead si 9.7 Richter. In schimb, atmosfera va exploda sambata, cu ajutorul celor de la Parazitii. Ultima zi se va incheia cu Rares Blues Totu Experience.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro. Pretul biletelor este de 23 lei pentru fiecare din cele trei zile, iar cea a abonamentelor pentru toata perioada conventiei este de 57 lei.  (STIRILE PROTV)

Lasa un raspuns