Faithless revine în România cu ocazia B’Estfest 2010

Primul festival de anvergura “made in Romania” – B’ESTFEST – se pregateste pentru cea de-a patra editie! B’ESTFEST 2010 va avea loc anul acesta in zilele de 16, 17, 18 iulie, la Romexpo, primul nume confirmat in program fiind acelasi care in urma cu patru ani dadea startul primei editii a festivalului – Faithless!

Dupa unul dintre cele mai apreciate show-uri din cadrul B’ESTFEST, si, asa cum au declarat chiar membrii trupei – unul dintre cele mai bune ale turneului din 2007 – Faithless revine in Romania, fiind primul nume confirmat pe afisul celei de-a patra editii B’ESTFEST! Festivalul se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 16-18 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

“Am ajuns la cea de-a patra editie B’ESTFEST si suntem deosebit de bucurosi ca am reusit sa construim un brand romanesc valoros intr-un timp atat de scurt! In Europa aproape fiecare tara are cel putin un festival international de muzica de o asemenea anvergura, iar faptul ca B’ESTFEST a reusit doar dupa cateva editii sa puna Bucurestiul pe harta turneelor celor mai ravniti headlineri internationali, sa atraga numerosi turisti straini si sa fie considerat unul cele mai importante festivaluri europene constituie un motiv in plus de mandrie pentru noi toti” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. (Bestfest.ro)

Lasa un raspuns