EVZ.RO: Zone Arena, noua Mecca a distracţiei în Bucureşti

Complexul de trei hectare situat în Floreasca, Zona Arena, va găzdui concerte, târguri şi evenimente speciale în cadrul cărora publicul va putea urmări pe ecrane uriaşe întreceri sportive internaţionale.

George Dalaras, Goran Bregovici şi Ozzy Osbourne se numără printre primii artişti care şi-au confirmat deja prezenţa pe cea mai nouă scenă de spectacole din Bucureşti, Zone Arena.

Unul dintre cele mai importante evenimente anunţate deja la Zone Arena este Oraşul Fotbalului (11 iunie-11 iulie), în care publicul va putea urmări, pe un ecran uriaş, dar şi pe plasme amplasate în corturi, meciurile Campionatului Mondial de fotbal – Africa de Sud 2010.
Din luna mai se va da startul concertelor, primul, pe 2 mai, fiind susţinut de artistul George Dalaras împreună cu o formaţie de acompaniament compusă din 11 instrumentişti.

Seara de 20 mai îi este rezervată artistului balcanic Goran Bregovici, care de la ora 19.30 va urca pe scenă alături de Wedding and Funeral Orchestra, compusă din 18 persoane. Cel de-al treilea nume confirmat pe lista concertelor ce vor avea loc pe Zone Arena este Ozzy Osbourne.  Artistul va veni la Bucureşti pe 2 octombrie. (EVENIMENTUL ZILEI)

Zone Arena Bucuresti

Lasa un raspuns