EVZ: Heavy-metal torenţial

Trupa Metallica i-a adus în pragul extazului pe fanii adunaţi ieri-seară pe Stadionul Cotroceni.

„Bucureşti! Vă iubesc“ După câteva încercări timide de a-şi aduce idolii pe scenă, întreg stadionul a început să aplaude, la ora 21.00, când Metallica nu-şi făcuse încă apariţia în faţa miilor de fani. Udaţi de ploaie, dar încălziţi de bere, spectatorii au izbucnit în urale şi au aprins telefoanele mobile, 10 minute mai târziu, când trupa Metallica, formată din James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo, a urcat pe scena de pe Stadionul Cotroceni şi a deschis cel de-al doilea concert în România.

„Bucureşti! Mă bucur să vă revăd, prieteni. Sunteţi minunaţi. Ţineţi-o aşa toată noaptea. Vă iubesc“, a salutat publicul James Hetfield, solistul trupei. Veteranii heavy-metalului au început concertul cu piesa „Creeping Death“. Deşi ploaia cădea neîncetat, vremea imposibilă nu i-a putut împiedica pe spectactori să cânte şi să simtă rock-ul dur alături de Metallica. Mai mult decât atât, pentru că au urmat piese ca „Sanitarium“ sau „Kill’Em All“ – de pe albumul de debut cu acelaşi nume, lansat în 1983.

Publicul a erupt pe hitul „Fade to black“, prima baladă a trupei. După 27 de ani de carieră, legenda heavy-metalului nu şi-a pierdut pofta de cântat şi a demonstrat-o aseară, în faţa a peste 20.000 de oameni, care au înfruntat ploaia torenţială pe Stadionul Cotroceni. (sursa:EVZ)

Lasa un raspuns