Elena Gheorghe intră cu numărul 14 in prima semifinală Eurovision 2009

elena_gheorgheLuni, 16 martie, la reuniunea şefilor de delegaţii de la Moscova, au fost extrase în direct numerele de intrare în concurs pentru ţările participante la Eurovision anul acesta. Dima Bilan, câstigatorul Eurovision 2008, a fost cel care a extras ordinea intrării pe scenă pentru luna mai.

Din cele 18 prime semifinaliste, Elena Gheorghe, reprezentanta noastră la concursul de anul acesta, va interpreta „The Balkan Girls” a 14-a în concurs.

Astfel, ordinea concurenţilor în data de 12 mai este: Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andora, Elevetia, Turcia, Israel, Bulgaria, Islanda, Macedonia, România, Finlanda, Portugalia, Malta, Bosnia si Hertegovina.

Dintre acestea, 10 vor fi selectate pentru finala din 16 mai.

Elena intra în concursul de la Moscova în data de 12 mai, în prima semifinala Eurovision, interpretând piesa compusa de Laurentiu Duta, cu care a câstigat selectia nationala. Atât semifinalele, cât si finala, organizate în zilele de 12, 14, 16 mai, vor putea fi urmarite, în direct, pe TVR 1 şi pe TVR International. (TVR.ro)

Lasa un raspuns