Duffy concertează la Mamaia, pe 26 iunie

Cantăreaţa galeză Duffy, celebră pentru hituri precum ”Mercy” şi ”Warwick Avenue”, vine pentru prima dată in Rominia, unde va susţine, pe 26 iunie, un concert pe plaja H2O din Mamaia, informează organizatorii evenimentului.

La un an de la lansare, Duffy se bucură de aprecierea criticilor muzicali şi a fanilor din intreaga lume, albumul său, ”Rockferry”, fiind vindut in peste 5,5 milioane de exemplare.

Artista, care implineşte 25 de ani cu doar trei zile inaintea concertului din Rominia, a devenit celebră pe plan internaţional după ce a obţinut premiul Grammy pentru cel mai bun album pop şi alte trei Brit Awards, pentru Cel mai bun debut, Cea mai buna voce feminină şi Cel mai bun artist britanic.

Concertul artistei face parte din seria evenimentelor muzicale Orange PrePay Party, incepute in 2007, care au adunat pină in prezent peste 60.000 de spectatori. Astfel, clienţii Orange au putut să o urmărească, in primăvara lui 2007, pe britanica Sophie Ellis-Bextor, şi in vara aceluiaşi an – pe Akon, care a susţinut un concert pe plaja din Mamaia. De asemenea, seria de evenimente a continuat anul trecut cu un show susţinut de britanicele de la Sugababes la Bucureşti, pe stadionul Iolanda Balaş Siter. (mediafax)

Lasa un raspuns