Două săptămâni de circ în Capitală

Trei dintre cele mai importante circuri din lume vor face senzaţie în rândul bucureştenilor în următoarele două săptămâni, începând de mâine.

Dresuri de ani ma le, acrobaţii, magicieni, jonglerii, costume strălucitoare, adrenalină şi amuzament. Sunt ingredientele aduse în competiţie de companiile de circ din Cehia, SUA sau Germania, care se vor lupta pentru trofeul „Leul de Aur”, la Festivalului Internaţional de Artă a Circului, ediţia a II-a. Festivalul începe mâine, la ora 18.45, cu o paradă impresionantă prin centrul Capitalei.

Pe traseul Piaţa Unirii – Str. Halelor – Bd. Unirii – Bd. Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului, micuţii li se vor putea alătura artiştilor îmbrăcaţi în costume de gală. Bucureştenii vor putea merge pe lângă zebre, cămile, lame şi cai, vedetele spectacolelor ce vor fi văzute de marţi, 26 mai, până duminică, 7 iunie, în parcurile Capitalei. Pentru ca parada să se desfăşoare în voie, până la ora 19.45 maşinile nu vor putea circula pe banda I.

Circul „La Masque” (SUA) îşi va am plasa cortul lângă Parcul Drumul Taberei, iar atracţia spectacolului „Carnivale” va fi dresura de cai. „Grădina Magică” e adusă de nemţii de la „Salome” în Parcul Unirii, iar cehii de la „Berousek” vor veni cu dresuri de ponei şi urşi în Titan. Biletele costă între 30 şi 50 de lei şi vor fi disponibile la cortul fiecărui circ. Show-urile vor fi zilnice, între 10.00 şi 19.00. Doar „Salome” va performa după ora 17.00. (EVENIMENTUL ZILEI)

Lasa un raspuns