DJ Dox aduce in Romania hip hop-eri din New York

DJ Dox, prezentatorul emisiunii YO de la MTV, aduce pentru prima oară în Romania cei mai tari hip-hop-eri de pe coasta de est a Americii, direct din New York! DJ Dox îl prezintă duminică, 25 mai, în club Gossip din Bucureşti, pe legendarul Guru, din trupa Gang Starr, una dintre cele mai logevive trupe de hip-hop, cu ocazia lansării albumului “Jazzmatazz vol.4”.

“Guru este unul dintre artiştii cu care am crescut, de aceea m-am implicat în organizarea acestui concert împreună cu cei de la Foo Trecords. Trupa Gang Starr este una dintre preferatele mele, datorită sound-ului lor unic, DJ Premier fiind unul dintre cei mai talentaţi producători. Printre vedetele cu care a colaborat de-a lungul timpului se numară şi Christina Aguilera, Janet Jackson sau Sinead O’Connor”, a declarat DJ Dox, producătorul şi prezentatorul emisiunii YO, difuzată la MTV în fiecare joi, de la ora 23.00.

Show-ul lui Guru, unul dintre membrii grupului, se anunţă a fi unul memorabil, având alături o trupă de instrumentişti, iar influenţele jazz şi funk reprezintă punctul forte al muzicii lui. (sursa: mtv.ro)

Lasa un raspuns