Divertis vine la Pro TV cu două show-uri de umor

Grupul Divertis vine la Pro TV în fiecare duminică seara, cu două ore de umor irezistibil: două show-uri care vor stârni hohote de râs şi vor face haz de necaz de tot ceea ce se întâmplă în România – “Divertis Land of Jokes” şi “Serviciul Român de Comedie”, informează postul de televiziune.

În prima oră de program, în emisiunea “Divertis Land of Jokes”, Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă, Doru Pârcălabu, Paula Chirilă, Ioan Gyuri Pascu, dar şi alţi actori îşi vor face de cap cu umorul în scenete actuale, în care se va înghesui şi multă ficţiune, atât cât râsul să depăşească orice limite. “Formatul este unul nou şi va fi axat pe scheciuri, micro-interviuri, scenete cu atât de cunoscutele personaje româneşti: politicieni de primă linie, corupţi din toate liniile, poliţişti, preoţi, hoţi de dincolo de linie, în general oameni care fac deliciul, dar şi viitorul acestei ţări”, a declarat Silviu Petcu. “Show-ul se va numi, după atât de indrăgitul slogan care ne defineşte ţara, ?Divertis Land of Jokes? şi va fi un adevărat parc de distracţii românesc, un DivertisLand. Invitaţii speciali vor fi prezenţi nu în carne şi oase, ci în costume şi machiaj. Noi îi vom interpreta, ca să le dăm o faţă umană şi să fie mai veseli şi, mai ales, ca să înţeleagă lumea ce spun”, a mai spus el.

Şi a doua oră de program Divertis la Pro TV va ameninţa graniţele distracţiei şi bunei dispoziţii, pentru că Toni Grecu va găsi cele mai amuzate ştiri ale săptămânii, le va întoarce pe toate părţile şi le va discuta cu personalităţi reale ale scenei româneşti, fie ea politică, socială sau artistică. Alături de el, telespectatorii Pro TV îi vor putea vedea în “Serviciul Român de Comedie” pe Jojo, Aniela Petreanu, Dragoş Stoica, Valentin Darie şi Claudiu Maier. (mediafax)

divertis_show

Lasa un raspuns