Divertis – Land of Jokes

Un Divertisland în care locuitorii se vor întrece în scenete actuale, microinterviuri cu personaje cunoscute din lumea mondenă sau politică, prezente nu în carne şi oase, ci în costume şi machiaj, şi, mai mult, vor face o incursiune cu haz în trecutul patriei.

“Divertis – Land of Jokes” îşi deschide porţile la Pro Tv pe 4 octombrie, de la 20.45, cu muzică, dans şi scenete. Telespectatorii vor asista la o întâlnire de pomină între Elena Udrea, Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Ecaterina Andronescu, vor afla ce schimb de glume fac Patriciu şi Ţiriac, dar şi care sunt cele mai tari ştiri din Divertisland. Apoi, “Marea Bahmuţăreală” îşi va întâmpina primii invitaţi – fraţii Dolărescu, iar Nemuriciul va da startul unei incursiuni neobişnuite în istoria noastră.

Responsabilii cu hazul

Doru Antonesi – Este unul dintre fondatorii grupului, alături de Toni Grecu şi Florin Constantin. Îl imită perfect pe Emil Constantinescu.

Florin Constantin – Este poreclit “Stamina” din clasa a V-a, când era îndrăgostit de botanică şi de profesoara respectivă. Va intra în pielea lui Adrian Năstase şi C. V. Tudor, dar va interpreta şi poliţişti, doctori, directori, preoţi.

Silviu Petcu -Este renumit pentru gama largă de personaje pe care le interpretează: beţivi, arabi, găini, cai, persoane cu sex incert, muţi, iezi.

Cătălin Mireuţă – A intrat în Divertis în 1987 şi este unul din cântăreţii grupului. Din această toamnă se pregăteşte să fie reporter de teren şi să-i “dea viaţă” lui Radu Berceanu. (Gândul)

divertis-land-of-jokes

Lasa un raspuns