Despre barbati si nu numai/ He’s Just Not That Into You

He’s Just Not That Into You

SUA / Germania, 2009 (129 minute)
Comedie / Romantic
Regia: Ken Kwapis
Cu: Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlett Johansson, Drew Barrymore, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin

hes-just-not-that-into-you-18Specii diferite, barbatii si femeile se studiaza tatonandu-se reciproc de cateva mii de ani. Rezultatele intarzie sa apara iar intrebarile persista: oare ce trebuie sa fac sa ii fac pe plac? Oare de ce nu ma intelege? De ce e oare totul atat de complicat cand ar trebui sa fie atat de simplu?

Daca ceva nu merge prea ok in viata ta incepi sa-ti pui niste intrebari. Cand ghinioanele se tin lant incepi sa crezi ca e ceva cu tine si incepi sa cauti o explicatie. Ca intotdeauna, nu exista o singura solutie pentru eterna problema a diferentelor si neintelegerilor dintre femei si barbati. Asta afla inca din frageda pruncie Gigi (GINNIFER GOODWIN), incapabila sa descifreze mesajele barbatilor care i se-nvart prin preajma. Nu acelasi lucru se poate spune despre Janine, cea care intentioneaza sa divorteze de sotul ei, Ben, care o inseala cu o amanta (care la randul ei este curtata de un alt barbat). Hotarata sa-l gaseasca cu orice pret pe barbatul vietii ei, Gigi continua sa caute. Ea pune la cale niste intalniri accidentale cu un amic doar pentru a se intalni, de fapt, cu un prieten al acestuia. Si tot in Baltimore mai traiesc si Mary, o femeie ce cauta putina caldura unama intr-o lume rece, plina de surogate si Beth, o femeie disperata de faptul ca lunga sa relatie intarzie sa se transforme intr-o “certitudine” maritala.
Filmul are la baza best-seller-ul “He’s just not that into you: The no-excuses truth to understanding guys” semnat de Liz Tuccillo si Greg Behrendt.

Lasa un raspuns