Depeche Mode revine in Romania, pentru un concert pe 16 mai 2009

Legendara trupă Depeche Mode a anunţat că va reveni in Rominia in primăvara lui 2009, la trei ani de la show-ul susţinut pe stadionul naţional din Bucureşti. Organizat de Emagic, concertul Depeche Mode din 2009 va avea loc pe 16 mai (simbătă), in Parcul Izvor din Capitală.

Membrii Depeche Mode – Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher – au susţinut, luni, la Berlin o conferinţă de presă internaţională pentru anunţarea noului turneu mondial, intitulat ”Tour of the Universe 2009”, primul din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion.

Turneul va cuprinde 28 de oraşe din 22 de ţări şi va debuta la Tel Aviv (Israel), pe 10 mai, Bucureşti fiind prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita in cadrul turneului. Una dintre cele mai spectaculoase reprezentaţii live Depeche Mode, ”Tour of the Universe 2009”, va atrage numai in Europa peste 1,3 milioane de fani, anunţindu-se a fi evenimentul muzical al anului 2009.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse in vinzare incepind cu 27 octombrie, atit online, pe www.myticket.ro, cit şi in reţeaua magazinelor Diverta. La cererea trupei, in perioada 20 – 26 octombrie, membrii fan-clubului Depeche Mode vor putea achiziţiona in avans bilete, de pe pe site-ul www.myticket.ro. (mediafax)

One thought on “Depeche Mode revine in Romania, pentru un concert pe 16 mai 2009

  1. Hyy!!ce vesti mai aveti despre depeche mode? abia astept sa ajung la concertul lor..SUNT CEI MAI TARIIIII!!!! Eu nu sunt din bucuresti si as vrea sa imi spuneti daca stiti cumva un hotel la preturi accesibile pt a ma caza in ziua concertului?! Cel mai convenabil la pret si avand numeroase service si mai ales fiind nou,recent deschis ,eu am gasit CITY HOTEL BUCURESTI, de pe b-dul Timisoara, din sect 6 …www.cityhotelbucuresti.ro…ast com voastre!:*

Lasa un raspuns