De Sărbători, marile magazine au programe prelungite

Hipermarketurile şi-au făcut programul în această perioadă, special pentru ca şi cei care lucrează până târziu să-şi poate face cumpărăturile de Sărbători! Înainte de toate, este bine de ştiut că, pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, şi pe 1 ianuarie, în prima zi din 2010, exceptând punctele Gmarket, toate magazinele vor fi închise.

În Ajunul Crăciunului şi în ziua trecerii dintre ani, se mai pot face cumpărături doar până la ora 18.00 (sau 16.00, în unele cazuri). În schimb, între 19 şi 30 decembrie, multe dintre supermarketuri vor avea orare speciale, prelungite până la miezul nopţii şi, în cazul hipermarketului Cora, până la ora 2.00.

Mai mult, la Cora, dar şi la Real, vă puteţi umple coşurile la orice oră din noapte, pentru că acestea vor avea, în anumite zile, program nonstop. Şi mallurile vor avea orare ajustate de Sărbători: în cele mai multe cazuri, ora de închidere 22.00 va deveni 24.00. Totodată, centrele comerciale sunt pregătite cu reduceri substanţiale, dar şi cu concursuri cu premii în excursii, telefoane sau vouchere de cumpărături.

De asemenea, şi administraţiile financiare vor a vea orare modificate. Astfel, acestea vor fi închise în zilele libere legale, 25 decembrie şi 1 ianuarie. Cât despre bănci, vor avea lacăte pe uşi pe 25, 26 şi 27 decembrie, respectiv 1, 2 şi 3 ianuarie. La poştă, de Crăciun şi de Revelion se lucrează până la 17.00/18.00. (EVENIMENTUL ZILEI)

hypermarket

Lasa un raspuns