Dansez pentru tine-Monica Columbeanu a fost condamnata la duel cu Jean de la Craiova

Vineri seara, la “Dansez pentru tine” a plouat cu note de 10 din partea juriului, dar si cu momente tensionate, conflicte si lacrimi. Pro Tv a fost lider de audienta pe tot parcursul emisiunii atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe publicul tinta al Pro Tv, publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban.

Doua perechi au trait euforia de a vedea la dansul popular numai note de 10 din pareta juriului. Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba si Alina Chinie si Stefan Bamboi au uitat toate durerile, ranile si orele interminabile petrecute la repetitii in momentul in care toti membrii juriului s-au ridicat in picioare si au aratat placuta cu nota maxima. Pentru prima data in acest sezon, emisiunea s-a terminat cu doua perechi pe acelasi prim loc: Liviu Varciu si Radu Valcan impreuna cu partenerele lor.

Andreea Mantea si Daniel Lazar au scapat de focurile duelului, au fost salvati pentru a doua oara de telespectatori de la eliminare si au si primit primele lor note de 10, la proba de folclor, note care le-au asigurat un loc fruntas in clasament si linistea unei saptamani viitoare fara emotii. Din pacate, seara de vineri s-a terminat trist pentru Monica Columbeanu si Andrei Vlad, care in urma notelor juriului au fost condamnati la duel si risca eliminarea saptamana viitoare. Alaturi de ei in ring se vor duela in pasi de dans carismaticii Jean de la Craiova si Sandra Neacsu care au trecut de pe primul loc pe care s-au situat editia trecuta direct pe ultimul loc vineri seara.

Pentru Kamara si partenera lui, Iulia Deliu, seara de vineri a fost ultima din competitia de la “Dansez pentru tine”. Decizia telespectatorilor a fost ca ei doi sa paraseasca lupta pentru implinirea unui vis. (PROTV)

duelistii

Lasa un raspuns