Dan Brown lanseaza in septembrie Simbolul pierdut, urmarea Codului lui da Vinci

Scriitorul american Dan Brown va lansa in Statele Unite, pe 15 septembrie, urmarea bestseller-ului “Codul lui Da Vinci”. Cartea, al carui titlu este Simbolul pierdut (‘The Lost Symbol’) va putea fi gasita si in librariile din Romania incepand cu ianuarie-februarie 2010, anunta editura RAO, cea care a publicat si Codul lui da Vinci, roman vandut in 450.000 de exemplare.

„Asteptarea a meritat!” a declarat Sonny Mehta, reprezentantul editurii Knopf Doubleday, care va publica noul volum in Statele Unite si Canada. „Simbolul pierdut este un thriller stralucitor si captivant. Dan Brown combina extraordinar povestirea, istoria, simbolurile si intrigile, iar talentul sau se releva magnific in aceasta noua carte. Este una dintre cele mai asteptate aparitii editoriale din istoria recenta, iar asteptarea a meritat pe deplin!”, a mai spus Mehta.

Potrivit editurii RAO, subiectul cartii va fi tinut secret pana in momentul lansarii, insa se stie deja despre aceasta carte ca actiunea se petrece pe parcursul a douasprezece ore. Protagonistul, Robert Langdon – acelasi din Codul lui da Vinci – va atrage cititorii intr-un nou peisaj plin de mistere care asteapta sa fie descoperite. „Simbolul pierdut va fi plin de surprize”, au tinut sa precizeze editorii americani, adaugand ca in aceasta carte nimic nu va fi ceea ce pare. (www.hotnews.ro)

Lasa un raspuns