Dacia a lansat Duster in Romania

Primul SUV Dacia a fost prezentat oficial în ţară, cu o lună înainte ca potenţialii clienţi şi cei care au plasat deja comenzi să îl poată vedea în showroom-uri.

Al şaselea şi cel mai aşteptat model din gama constructorului autohton controlat de Renault va putea fi privit îndeaproape şi condus de potenţialii clienţi, dar şi de aceia care au plasat deja o comandă fermă abia din 15 aprilie, data de la care va ocupa un loc în showroomurile Dacia din ţară.

La evenimentul găzduit de World Trade Plaza Bucureşti au participat, între alţii, fostul campion mondial de Formula 1 şi actualul vector de imagine Dacia Alain Prost, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Răzvan Lucescu, dar şi Bogdan Stelea şi Didi Prodan.

Cu această ocazie, Alain Prost a lăudat Dacia Duster, dar a şi recunoscut că nu a condus încă versiunea ”civilă” a SUV-ului produs la Piteşti. După cum se ştie, fostul mare pilot de F1 a ocupat locul doi în ediţia din acest an a campionatului de viteză şi măiestrie pe gheaţă ”Trofeul Andros”, la bordul unui prototip de curse Duster.  (EVENIMENTUL ZILEI)

Lasa un raspuns