Costin Sforaru, inlocuit la Dansez pentru tine de Liviu Varciu

Costin Sforaru va iesi din competitia “Dansez pentru tine” din motive medicale, iar partenera sa, Madalina, va merge mai departe in concurs alaturi de Liviu Varciu, fost concurent in sezonul al optulea al emisiunii de la Pro Tv.

Dupa ce pe tot parcursul editiei de vineri, in afara de momentele in care a fost pe scena, a stat intins, a luat calmante si a fost ingrijit de personalul medical al echipei, Costin a avut parte si de o accidentare in timpul dansului ucrainean.

La o zi dupa incident, Costin a fost la mai multi medici care i-au recomandat sa se opreasca din concurs. Cu intinderi musculare puternice la muschii tibiei si la gamba si cu dureri insuportabile, Costin ar risca sa faca o ruptura musculara oricand, la antrenamente sau in direct, in timpul emisiunii.

In ajutorul lui Costin si in sprijinul Madalinei a venit fara sa ezite colegul de serial al lui Costin, Liviu Varciu, cu experienta la “Dansez pentru tine”, care s-a si apucat de antrenamente.

Am vorbit cu echipa, cu Costin, cu Vica, am vazut povestea Madalinei care m-a intristat teribil si am spus ca imi doresc sa o ajut sa-si continuie visul. Daca dansand, pot sa le ajut pe Madalina si pe mama ei care sufera atat de mult, sunt fericit, mai ales ca eu sunt obisnuit cu ringul de la “Dansez pentru tine”, cu efortul de aici si cu oasele rupte.”, a declarat plin de ambitie si pregatit pentru orice Liviu Varciu. (SURSA: PROTV.RO)

Lasa un raspuns