Concurentii de la “Dansez pentru tine-sezonul 10”

Adela Popescu, Bogdan Vlădău, Nicola, Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Paula Seling (foto) şi Răzvan Fodor sunt cele şapte vedete care vor participa la cel de-al zecelea sezon din “Dansez pentru tine”.

Actorii din serialul “Moştenirea”, Doiniţa Oancea şi Octavian Stunilă, vor fi rivali pe ringul de dans. “Am avut două motive pentru care am acceptat provocarea: unul este acela că voi ajuta un om să încerce să îşi împlinească un vis, iar al doilea este faptul că mie îmi place foarte mult să dansez. Dar va fi în acelaşi timp şi un test pentru mine, pentru că una e să dansezi pe la petreceri sau în casă, în faţa oglinzii şi alta e să participi la un concurs de dans”, explică Doinita Oancea. “Ştiu că vor fi emoţii şi o muncă imensă, dar exact asta îmi doresc în general de la viaţă”, mărturiseşte Octavian Strunilă.

Paula Seling vrea să lupte pentru o cauză bună. Artista ştie că “Dansez pentru tine” este un concurs extrem de greu şi că îi este frică de tot ce este necunoscut, însă perseverenţa, ambiţia, seriozitatea şi dragostea pentru muzica o vor ajuta să mergă mai departe. “Îmi place să mă supun la teste, să fac lucruri noi. Vreau să muncesc, îmi place să muncesc…sper, însă, să fiu atentă să nu întind coarda prea mult”, declară Paula Seling. (sursa: EVENIMENTUL ZILEI)

Lasa un raspuns