Concertul “The Big Four” din Bulgaria va fi transmis live si in Romania

Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax, pe scurt  The Big Four, vor canta la vecinii bulgari, pe 22 iunie, in cadrul Festivalului Sonisphere. Pentru prima data in istoria muzicii rock, cei patru “grei” ai metalelor se vor afla pe aceeasi scena.

Concertele sustinute de Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax in cadrul Sonisphere Bulgaria vor fi transmise live HD via satelit in 800 de cinematografe din lumea intreaga, inclusiv la The Light Cinema Liberty Center din Bucuresti.

Transmisiunea live HD va incepe marti, 22 iunie, la ora 20.00, si va avea o durata de patru ore si 15 minute. Spectatorii vor trai la unison emotiile de a vedea pentru prima data, impreuna, intr-o singura noapte, cele patru trupe-legenda ale heavy metal-ului pe o singura scena.

Biletele pentru evenimentul Live HD “The Big Four: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax” au fost puse in vanzare la pretul de 90 lei.

In Romania, Sonisphere va avea loc in perioada 25-27 iunie si alaturi de The Big Four vor mai fi prezenti printre altii si cei de la Rammstein, Manowar, Alice in Chains, Volbeat si Stone Sour. (STIRILEPROTV.RO)

Lasa un raspuns