Concertul Iron Maiden de la Bucureşti a ridicat stadionul în picioare

Veteranii britanici ai muzicii rock Iron Maiden au adunat, luni seară, la Bucureşti, circa 22.000 de spectatori cărora le-au predat o lecţie de heavy metal clasic, tratându-şi publicul cu un show complet ce a uimit prin energie şi valoare.

Show-ul Iron Maiden, organizat de Emag!c Entertainement, a închis seria de evenimente Emag!c Summer Fest, ce a mai cuprins concertele Kylie, Metallica şi Lenny Kravitz.

Stadionul Cotroceni, locul care i-a găzduit, luni, pe cei care au bucurat două generaţii de rockeri cu muzica lor, s-a umplut de muzică încă de după-amiază, atunci când pe scenă a urcat Lauren Harris, fiica basistului de la Iron Maiden, Steve Harris. Alături de nişte instrumentişti de excepţie – dintre ei remarcându-se bateristul, unul talentat, energic şi plin de trucuri de scenă -, Lauren a făcut un show care cu siguranţă l-ar face mândru pe orice tată de muzician, chiar şi pe unul care cântă cu Iron Maiden.După cele câteva piese, scena a revenit românilor de la Trooper, nişte rockeri talentaţi care şi-au văzut, luni seară, împlinit visul vechi de 13 ani: acela de a deschide un show Iron Maiden. Din păcate pentru ei, l-au deschis pe cel din România, căci pe la jumătatea recitalului mult visat sunetul a căzut brusc, în mijlocul piesei, iar ei s-au văzut nevoiţi să iasă brusc de pe scenă. Au fost aplaudaţi însă de public şi chiar au revenit pe scenă pentru ultimele două melodii, vocalistul explicând că a fost vorba de o defecţiune a unui generator de curent. Sursa: Mediafax.ro

Lasa un raspuns