Concertul în memoria lui Michael Jackson de la Viena, amânat pentru iunie 2010

Concertul în memoria lui Michael Jackson, programat pe 25 august la Viena, a fost amânat pentru iunie 2010 şi nu va mai fi organizat în capitala Austriei, ci la Londra.

Decizia organizatorilor a fost motivată de timpul scurt pe care îl aveau la dispoziţie pentru a pune la punct evenimentul.

“Este foarte dificil să pregătim un concert pentru care ar fi nevoie, în mod normal, de şase luni”, a declarat, într-o conferinţă de presă organizată la Viena, Georg Kindel, director al World Tribute, co-organizator alături de Jermaine Jackson.

Marţi, organizatorii concertului anunţaseră o parte din distribuţia concertului, printre artişti numărându-se Mary J. Blige, Akon şi Chris Brown, artişti care însă şi-ar fi anulat ulterior prezenţa la eveniment. Concertul urma să includă proiecţia unui duet inedit, cu Jermaine Jackson şi Michael Jackson ca protagonişti. Miercuri, fratele megastarului, Jermaine Jackson, a declarat că negociază cu Stevie Wonder, R Kelly şi Maroon 5 pentru a-i coopta la eveniment, iar joi a revenit spunând că prezenţa tuturor invitaţilor la eveniment este incertă. (Newsin, realitatea)

michael-jackson

Lasa un raspuns