Concertul Gogol Bordello de la Bucureşti – mutat de la Arenele Romane la Teatrul de Vară Herăstrău

Concertul pe care trupa Gogol Bordello urmează să il susţină, pe 17 iunie, la Bucureşti, programat iniţial la Arenele Romane, a fost mutat la Teatrul de Vară Herăstrău, informează organizatorii.

Inchis in urmă cu 30 de ani, Teatrul de Vară Herăstrău a fost redeschis oficial la inceputul lunii trecute, după ce, in ultimii ani, au fost efectuate lucrări complexe de reabilitare şi reparaţii. Accesul la amfiteatru se face prin intrarea in parcul Herăstrău din rondul Arcul de Triumf. Biletele la concert emise pină la această dată rămin valabile şi nu necesită să fie schimbate.

In deschiderea concertului Gogol Bordello va susţine un recital Taraful Haiducilor, trupă cunoscută pe plan internaţional şi sub numele de Taraf de Haidouks.

Biletele pentru concertul pe care formaţia Gogol Bordello il va susţine pe 17 iunie sunt disponibile la preţul de 90 de lei. Biletele pot fi procurate online, de pe myticket.ro, din reţeaua Diverta, Magazinul Muzica, Librăriile Cărtureşti şi din cluburile Control şi Fire.(mediafax.ro)

Lasa un raspuns