Concertele la Tuborg Green Fest încep la ora 15:30

Cu un line-up legendar, festivalul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival va debuta vineri, 25 iunie cu concertele trupelor Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land, urmati sambata de The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax) si Vita de Vie, pentru ca in ultima zi trupa Rammstein sa urce pentru prima data pe o scena din Romania, in incheierea recitalurilor  Alice in Chains, Stone Sour, Anathema si Luna Amara.

Accesul in locatie se va face incepand cu ora 14.00, in fiecare dintre cele 3 zile, iar concertele vor incepe la ora 15.15 (vineri), respectiv 15.30 (sambata si duminica). Fanii vor avea parte de muzica buna, lumini si sunet de exceptie, efecte pirotehnice si un veritabil show rock, pana in jurul orei 23.00 cand este preconizat finalul fiecareia dintre cele 3 zile de festival.

Tuborg le-a pregatit participantilor la cel mai asteptat concert rock al anului un adevarat Hall of Fame al berilor. Astfel, pe durata festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, fanii rockului se pot racori pe langa berea Tuborg cu inca 10 sortimente de beri internationale.

Umbrela Verde, cu sprijinul Eco-Rom Ambalaje vor amplasa containere pentru colectare selectiva a deseurilor si vor incuraja participantii la eveniment sa colecteze paharele de plastic. In schimbul a 15 pahare goale, acestia primesc un voucher in baza caruia vor primi un pahar cu bere Tuborg. (SURSA: http://ro.sonispherefestivals.com)

<< PROGRAM : MetalHead.ro >>

Lasa un raspuns