Concert Vienna Classic Christmas, pe 19 decembrie, la Sala Palatului

Concertul sustinut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se detaseaza intre toate celelalte evenimente care au loc la sfarsit de an. Artistii orchestrei vineze sunt recunoscuti pe plan international pentru virtuozitatea si maiestria lor, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor. Ei sunt considerati ambasadorii Vienei, capitala mondiala a muzicii clasice.

Spectacolul pe care il ofera orchestra este unul total, care satisface atat auditivul, cat si vizualul, dar, mai ales, emotionalul: orchestra dirijata de Peter Guth este insotita de celebra soprana Monika Mosser si de corpul de balet al Orchestrei Strauss Festival.

Programul muzical este divers, cuprinzand valsuri, marsuri si polci si, desigur, o colectie speciala dedicata Craciunului. Este un spectacol rafinat, dar in acelasi timp accesibil, potrivit tuturor varstelor, care indeplineste cele mai exigente doleante ale melomanilor si dezvolta emotii nebanuite in randul necunoscatorilor. Peter Guth, care dirijeaza cu vioara in mana, urmand traditia familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea si umorul cu care interactioneaza cu publicul, creand o atmosfera destinsa, de buna dispozitie, de adevarata sarbatoare.

Sala Palatului, pe 19 decembrie 2011, ora 19:30 (Eventim.ro)

Lasa un raspuns