Concert Roisin Murphy, la Arenele Romane

image17Roisin Murphy va vizita Bucureşti cu noul album de studio al ei, Hairless Toys, cu care face un mare turneu european cu ocazia revenirii sale oficiale pe scenă după o pauză de 8 ani. “Regina experimentelor” vine în România pe 18 septembrie, când va ieşi pe scena Arenele Romane în completa ei splendoare pentru a încânta fanii români cu live show-ul suprarealistic.

Roisin Murphy este una dintre acele femei care cuceresc cu prezenţa sa puternică şi energetică încă de la prima vedere, audiere şi fler. Fiind o figură neînlocuibilă de pe scena muzicală mondială încă din începutul anilor 90 particpând la grupul electronic iconic Moloko, Roisin oferă cunoscătorilor muzicale nişte melodii clasice atemporale precum: „TheTime is Now”, “Sing it Back” şi “Forever More”. Cariera ei solo lasă urme strălucitoare cu hiturile „Ruby Blue” şi „Overpowered”, care, fără îndoială, o fac una dintre cele mai emblematice icoane ale culturii moderne electronice şi pop.

Sălbatică, excentrică, diferită, şi super talentată este irlandeza care este un artist complet din cap pana-n picioare – jonglează elegant între transformările ei artistice în cântăreaţă, producator, designer, model şi actriţă. “O vei recunoaşte după voce” – în afară de stilul specific al ei, vocea ei este de asemenea marca ei, care nimeni niciodată nu va reuşi s-o copieze.

Roisin Murphy a făcut primăvară şi mai înflorită cu ştirea că revine pe scena cu un album nou – Hairless Toys, cu un nou single – „Exploitation“ şi cu puteri noi pentru spectacole de neuitat – 18 septembrie, 20.00 h Arenele Romane!

Preţurile promoţionale ale biletelor încep de la 165 lei şi se pot achiziţiona pe Myticket.ro, Eventim.ro.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/683973438374755/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *