Concert Michael Bolton

boltonFaimosul interpret american revine în România pentru a prezenta în premieră “The Very Best Of Me”, un spectacol ce include cele mai mari hituri din întreaga carieră. Evenimentul, organizat de TheAgent.ro, va avea loc la Sala Palatului din Capitală, duminică, 28 iunie.

BILETE DE LA 100 LA 350 DE LEI
Cei care doresc să nu rateze întâlnirea cu acest mare romantic pentru a asculta “în original” melodii de neuitat precum “Said I Loved You, But I Lied”, “How Am I Supposed To Live Without You” sau “When a Man Loves a Women” sunt invitaţi să-şi procure bilete de la Sala Palatului, magazinele Diverta sau online, de la www.myticket.ro. Cei care nu au timp de stat la cozi pot apela la operatorii telefonici de la The Agent.ro, pentru livrarea biletelor, în maximum 48 de ore, la domiciliu.

Biletele pentru concertul “The Very Best Of Me” de la 28 iunie se pot comanda printr-un simplu apel telefonic la 0372. 75.34.08, preţul acestora fiind în funcţie de poziţia faţă de scenă: 350 – categoria I; 250 – categoria a II-a, 100 şi 150 de lei la categoria a III-a. (Jurnalul.ro)

Lasa un raspuns