Concert Megadeth in Bucuresti, pe 22 mai

Megadeth_2008Trupa de rock Megadeth revine la Bucureşti, cu un show nou şi incendiar care va avea loc pe 22 mai, la Arenele Romane, informează organizatorii, Project Events.

Trupa americană de heavy metal Megadeth a fost formată în 1983, de Dave Mustaine, în urma plecării sale din Metallica. Pionieră a genului thrash metal american, Megadeth a devenit celebră în anii ’80, membrii formaţiei schimbându-se însă frecvent, în parte din cauza problemelor notorii provocate de abuzul de substanţe interzise. Din 1983 până în 2002, Mustaine şi basistul Dave Ellefson au fost singurii membri constanţi în trupă. Formaţia s-a destrămat în 2002, după ce Mustaine a suferit o leziune severă a nervilor de la mâna stângă. Totuşi, după ce s-a recuperat fizic, acesta s-a reunit cu foştii colegi, în 2004, lansând albumul “The System Has Failed”, urmat de “United Abominations” (2007). Megadeth a vândut peste 20 de milioane de albume în toată lumea, trupa având şi 7 nominalizări consecutive la Grammy Awards, pentru Best Metal Performance.

Megadeth a cântat şi în România, în iunie 2010, în show-ul “The Big Four” din cadrul Sonisphere Festival, alături de ceilalţi “grei” din muzica heavy metal, Metallica, Slayer şi Anthrax. (mediafax.ro)

Lasa un raspuns