Cohen se intoarce la Bucureşti, cu un concert pe 4 septembrie

Cantăreţul canadian Leonard Cohen, care in toamna anului trecut a susţinut un concert sold out la Bucureşti, se intoarce in Capitală pentru un nou show, pe 4 septembrie, informează organizatorii evenimentului, Events.

Concertul va avea loc in Piaţa Constituţiei din Bucureşti, iar biletele vor avea preţuri de 124, 248 şi 399 de lei, in funcţie de locul ocupat. Acestea vor fi puse in vinzare marţi, pe site-ul www.ticketpoin.ro, iar incepind de miercuri vor fi disponibile şi pe www.eventim.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro, precum şi la casa de bilete a Sălii Palatului, in reţeaua Diverta şi la punctele de vinzare Eventim.

in toamna anului trecut, artistul canadian şi-a serbat ziua de naştere la Bucureşti, in aplauzele a circa 10.000 de fani romini veniţi să-l asculte pe Stadionul Arcul de Triumf. La acel concert, biletele scoase la vinzare s-au epuizat rapid, lăsindu-i pe mulţi in imposibilitatea de a asista la eveniment. ”Locaţia a fost aleasă astfel incit să asigure o capacitate suficientă, care să satisfacă cererea de bilete atit din partea celor care nu au mai reuşit să prindă un bilet anul trecut, cit şi pentru cei care vor să retrăiască emoţiile”, a declarat Sorina Burlacu, director general Events, despre noul concert din Rominia al lui Cohen. (mediafax)

Lasa un raspuns