Cine a iesit castigator Hell’s Kitchen?

michael-pascale-iadul-bucatarilor.plimbar.roHell’s Kitchen- Iadul Bucătarilor are câștigător pentru ediția numărul doi! Michael Pascale a revendicat marele premiu în valoare de 50.000 euro.

Întrebat ce va face cu premiul pe care l-a câștigat, Michael Pascale răspunde: „Acest premiu mă va ajuta să îmi deschid propriul restaurant și să organizez evenimente.”

De asemenea, acești bani îl vor ajuta să revină în țara sa natală și să-și construiască un viitor aici. „Bineînțeles că mă stabilesc în România, pentru asta am venit aici,  această emisiune este o rampă de lansare în cariera mea în Romania.” Michael are chiar un nume pentru viitorul său proiect, semn că e nerăbdător să se apuce de treabă. „Vom deschide o firma care se va numi “La Fable Divine”. Se va ocupa cu evenimente și va oferi consultanță pentru restaurante”, precizează Michael.

Finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost un prilej de reîntâlnire a tuturor concurenților din acest sezon, care au ajutat fiecare cu priceperea și dăruirea lui la realizarea unui service cât mai eficient. Pentru ultima dată în acest sezon concurenții s-au bucurat unii de alții sau, dimpotrivă, și-au aruncat mici ironii. În final, toată lumea a fost încântată de participarea la acest proiect care i-a făcut mai siguri pe ei și pe drumul pe care-l au de urmat.

sursa: a1.ro

castigator hells kitchen.plimbare.ro

Lasa un raspuns