Cinci nominalizari pentru ‘Romanian Act’ la MTV Europe Music Awards Berlin 2009!

David Deejay feat Dony, Inna, Puya feat George Hora, Smiley si Tom Boxer feat Jay sunt artistii nominalizati la cea mai importanta competitie muzicala a anului.  Fanii isi pot sustine preferatii pe site-ul ema.mtv.ro pana pe data de 12 octombrie, iar cel mai votat artist roman va avea marea sansa de a intra in lupta pentru trofeul “Best in Europe” alaturi de ceilalti castigatori regionali.

Smiley a fost din nou nominalizat, de data aceasta cu piesa “Design to love you”.

Inna a dat lovitura anul acesta cu piesa “Hot” si pe langa locul 1 din topurile romanesti, se poate alege si cu un trofeu European.

Din colaborarea lui Puya cu George Hora a rezultat super piesa “Undeva-n Balkani”, care si-a mentinut pozitia de lider in clasamentele muzicale romanesti mai multe saptamani la rand. Acum au sansa de a cuceri si Europa.

David Deejay si Dony au cunoscut succesul inca de la prima piesa lansata, insa “Nasty dream” le-a adus nominalizarea la EMA 2009.

De asemenea, proiectul “A beautiful day”, semnat  de Tom Boxer feat Jay a intrat in marea cursa pentru trofeul MTV. (SURSA: MTV.RO).

INNA

Lasa un raspuns