Chris Rea concerteaza in Bucuresti

Chris Rea va concerta la Bucureşti, pe 6 februarie 2010, spectacolul fiind inclus în turnelul european de promovare a celui mai recent album al artistului, “Still So Far To Go – The Best Of Chris Rea”.

Cu o carieră ce se întinde pe mai bine de 30 de ani şi cu numeroase piese devenite clasice în lumea rock-ului şi a blues-ului internaţional, Rea are la activ un portofoliu impresionant ce cuprinde nu mai puţin de 22 de albume de studio, opt albume de compilaţie, două albume înregistrate în apariţile live şi un material cu piese apărute pe coloana sonoră a filmului “La Passion”.

Concertul pe care Chris Rea îl va susţine la Bucureşti face parte din turneul european de promovare a celui mai recent album al artistului, care va debuta cu o serie de show-uri în Anglia şi Irlanda. Albumul va fi lansat în Marea Britanie pe 5 octombrie.

Biletele vor fi puse în vanzare începând din11 septembrie,  pe site-ul www.myticket.ro, urmând ca de pe 15 octombrie să fie disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta, cu preţuri cuprinse între 100 şi 500 de lei. (NEWSIN, realitatea.net)

chris-rea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *