Chase & Status, primul headliner la B’ESTFEST Summer Camp 2013

ChaseStatus091008_450x413Primul nume de pe afişul festivalului care va avea loc în perioada 5-7 iulie, în comuna Tunari, este trupa Chase & Status, formată din Will Kennard şi Saul Milton.

Ei sunt consideraţi de Pharrel Williams (N.E.R.D.) drept “cei mai interesanţi producători de origine britanică din zilele noastre”, iar Rihanna spunea că au fost “punctul cheie” al albumului său “Rated R”.

Cei doi producători s-au întâlnit în 2003, iar în 2004 au creat prima producţie muzicală, un remix pentru Future Cut. În 2009, Chase&Status a început să lucreze tot mai mult pe partea de live, pregătind un show complet, cu nenumărate elemente vizuale spectaculoase, show ce a putut fi urmărit pentru prima dată în cadrul BBC Radio 1 Big Weekend.

Ei au susţinut spectacolul la cele mai importante festivaluri din lume: Coachella, Pinkpop, Rock am Ring, Download, Rock Werchter sau T in the Park.

Chase & Status va ajuns cu show-ul incendiar pentru prima dată în România în cadrul B’ESTFEST Summer Camp. Abonamentele de 3 zile pot fi cumpărate în schimbul a 150 de lei.  (bewhere.ro)

Lasa un raspuns