Cele mai ciudate sporturi

In cazul in care practicarea unui sport ti se parea dificila, chiar si ca hobby, inseamna ca nu ai aflat de unele dintre cele mai ciudate sporturi din lume. Poate ca este cam mult spus “sport”, din moment ce unele nu presupun mari activitati fizice, dar la final te poti alege cu o cupa.

Ce poate fi mai usor decat sa stai? Sa stai sa-si creasca mustata. Daca aceasta este mare sau neobisnuita, poti participa cu succes la Campionatul Mondial de barbi si mustati (link). Ceva mai mult de lucru ai insa la Campionatul de strambaturi.

Fanilor privitului partidelor de golf la TV, alaturi de o bere rece, le recomandam Concursul de bere golf, in care paharele de bere de pe o masa tin loc de gaurile unui teren de golf.

Imaginile de mai jos descriu foarte bine urmatorul sport, care s-ar putea traduce “Invartitul branzei“.

Caratul nevestei“- ce rost are sa platesti abonament la sala daca poti alerga cu nevasta in cârcă? Daca ti se pare un chin sa calci o camasa, atunci iti va fi greu sa participi la concursurile extreme de calcat rufe. Probele au loc in varf de munte, pe barci sau in intersectiile aglomerate.

Piatră, hârtie, foarfecă – piatra bate foarfeca, foarfeca bate hartia, hartia bate piatra.

Wrestling cu degetul mare – concurentii trebuie sa se spele bine pe picioare inainte de concurs.

Polo pe Segway – nu trebuie sa inoti in piscina, ci te urci pe un segway si alergi o mingiuta.

Mancatul competitiv – expresia “mananci ca porcul” este apreciata in acest asa-zis sport.

[sursa]

Lasa un raspuns