Cel mai mare magazin Ferrari din Estul Europei va fi deschis la Bucureşti

Forza Rossa, importatorul Ferrari în România, va deschide pe 5 decembrie în Capitală cel mai mare Ferrari Store din Estul Europei şi al doilea ca suprafaţă de pe continent, în urma unei investiţii de aproape patru milioane de euro.

Ferarri Store va comercializa toate genurile de obiecte vândute sub marca constructorului italian, de la tricouri şi şepci, ţinute vestimentare concepute de mari case de modă, până la piese detaşate din motoare de Formula 1 şi chiar un monopost, după cum a declarat pentru Mediafax Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa, revenit recent la conducerea firmei, după ce a ocupat timp de nouă luni funcţia de ministru al Sănătăţii.

Magazinul Ferrari va fi situat pe Calea Victoriei şi va avea o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Forza Rossa a primit acordul constructorului italian de a-şi extinde activitatea şi în afara României.

Astfel, din 2010 dealerul autohton va deschide puncte de vânzare în Vestul Europei, însă locaţiile vor fi precizate după deschiderea magazinului din Bucureşti. (GANDUL)

ferrari

Lasa un raspuns